Rakovina konečníku

Dobrý den,asi 2 měsíce mám bolesti v oblasti konečníku (tlak),více na pravé straně,někdy i na pravé str.v obl.vaječníků,hlasité a časté odcházení plynů,únik stolice.Asi před 7 lety diagnostikován dráždivý trakčník.Gynekol.vyš.-Cysta 3 cm na levé str.,3 roky po konizaci dělož.čípku-stěry vpořádku.Koloskopie před 10 lety-nález hemeroidů,které byly zagumičkovány.Před 5 lety mi při těhotenství časté průjmy ustoupily,teď jen vyjímečně.Krev ani hlen ve stolici není.Koloskopie byla pro mne dost traumatická,hodně bolestivá,dá se udělat i v narkoze ? Jsem hodně unavená,bolesti v pravé kyčli-na MR zjištěn zánět,sledována na revmatol.ústavu-hraniční bechtěrevova nemoc.Mohla bych mít rakovinu konečníku ? Děkuji za odpoveď.S pozdravem Eva.

Odpověď odborníka:

Kolonoskopie se dá provést v celkovém útlumu, kdy prakticky o ničem nebudete vědět.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-10 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: