Rakovina .piha

Není to rakovina? :( poslední dny je ta piha takový stvrdlá. Divná a když na ni sáhnu tak to trošičku štípací X bolí..

Odpověď odborníka:

Milá Martino , musíte navštívit dermatologa, takhle na fotografii to špatně nevypadá, ale je potřeba vyšetření dermatoskopem k vyloučení zhoubné příčiny. Děkuji raf

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: