Rakovina plic?

Dobry den, mam casto bolesti zad a driv jsem kourila, uz nekourim. Mela jsem nabehle uzliny a tak mi delali rentgen plic a srdce-koukaaali na hrudni uzliny bylo to bez nalezu byl by nador poznan?

Odpověď odborníka:

Rentgenový nález na plicích je potřeba vždy vyšetřit bronchoskopicky, histologicky, to je jediná cesta diagnostiky nadoru. Neexistuje diagnostika nadoru podle nálezu na rtg plic. A ne vždy jsou nádory zobrazeny na rtg plic, zaleží na jejich velikosti. s pozdravem

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: