Rakovina plic?

Mam casto bolesti zad a driv jsem kourila, uz nekourim. Mela jsem nabehle uzliny a tak mi delali rentgen plic a srdce-koukaaali na hrudni uzliny bylo to bez nalezu byl by nador poznan?

Odpověď odborníka:

Je fakt, že nádory plic se nám přesouvají do mladších kategorií a zvyšuje se počet žen, ale myslím si, že kdyby bylo podežření z nádoru plic, vaše vyšetřování by nabralo jiný směr a spád. Domnívám se, že nádor by patrně bylo vidět - ale někdy je to posuzování zložité. Otázkou je - kto hodnotil Vaše uzlin a jak - jenom dle snímku, byla jste na vyšetření na plicním? Bolesti zad můžou mít mnoho jiných příčin.

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská
MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: