Rakovina plic

Chtěl bych se Vás zeptat zda jsou mé obavy na místě,když pocituji bodavou bolest v levé plíci a na hrudi? Mám problémy se zády a a tak bych to možná pokládal za příčinu,ale nejsem si jist. Byl jsem vyšetřen na ORL z důvodu škrábaní v krku,cizího tělesa v krku,ale negativ. Jsem nekuřák,občas si zapálím jednu cigaretu ale to tak jednou během půl roku. Děkuji

Odpověď odborníka:

Určitě by Vás uklidnilo, kdyby Vás Váš praktický lékař poslal na snímek plic a EKG.
Rakovina plic spravidla nebolí - resp. jen výjimečně, když nádor proroste na pohrudnici, nebo jsou metastázy do kostí. Přdpokládám, že Vaše potíže spíš souvisí s páteří, lae vyloučit by se mělo i to ostatní, takže požádejte o snímek a EKG.

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská
MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: