Rakovina plic

Jsem po operaci 3 a pul roku na prave plici jsem mela rakovinu. Byla odstranena čtvrt plice doktor rekl, ze už se mi nemuze vratit rakovina, ale zacinam plivat krev mam vysoký tlak muze to být infekce?? Když clovek plive krev ? A citim, že moc pachnu. dekuji za pochopeni František

Odpověď odborníka:

Milý Františku, důvodem přítomnosti krve při kašli může být i infekce, ale stejně tak i jiné důvody včetně návratu rakoviny. Neváhejte a zajděte ke svému onkologovi nebo plicnímu lékaři a nechte se vyšetřit. Měl byste podstoupit určitě rtg hrudníku a kontrolní bronchoskopii dle uvážení Vašeho lékaře. Nebojte se nic, jistě vše dobře dopadne !

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: