Rakovina prsu

Dobrý den, mám problém, který mě trápí pár dní. Od mala mám vpáčenou bradavku, nikdy nebolela. Posledních pár dní, ji mám jakoby nateklou a nahmatala jsem si pod ní jakoby niť kterou je ta bradavka dovnitř vtažená. Nevím jestli jsem si ji nějak vytahováním neponičila, nebo zda to není nějaký příznak rakoviny. Děkuji za odpověď. Klára

Odpověď odborníka:

Milá Kláro, pokud si nejste jistá, že je vše v pořádku, rozhodně si nechte prsa vyšetřit, zajděte k praktikovi, gynekologovi pro žádanku, či přímo do prsní poradny, kde by Vám měli vystavit žádnaku na ultrazvuk, abyste měla jistotu, že je vše v pořádku. Rozhodně bez ultrazvuku, nebo následně mamografu nebudete mít jistotu, že je vše v pořádku. Já věřím, že vše bude dobré, ale vyšetřit s rozhodně nechte. KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x