Rakovina prsu

Mám prosbu. Babičce našli bulku v prsu cca 5-6 cm velkou, ale nebudou ji nyní brát vzorky, zda to je v pořádku. Prý počkají 6 měsíců, zda se to nějak vyvine. Nepřijde mi to logické. Proč čekat půl roku a nechat člověka ve stresu, zda to je v pořádku či ne. Proč se to neřeší ihned. Děkuji,

Odpověď odborníka:

Milá Kateřino, je možné, že se lékaři domnívají, že se jedná o nezhoubný nádor (fibroadenom).
Pokud jsou si jistí, že se o něj jedná, pak bych byla klidná. Pokud jsou nějaké pochybnosti, pak by biopsie byla na místě.

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: