Rakovina prsu

Dobrý den,jsem 3 roky po operaci prsu, mám za sebou chemo,ozařování a bioléčbu,ted mám nateklé podpaží a bolest a snad i pohmatem bouli,je mi 44 let a obávám se návratnosti nemoci,občas mě bolelo v podpaží i ruka,ale vždy to přešlo,těd mám nalezenou sinoviální cistu a mám jít na operaci 19. ledna 2015,těd nevím co dřív řešit jestli podpaží nebo záda.Děkuji JITKA

Odpověď odborníka:

Milá Jitko, být Vámi vypravím se co nejdříve za Vaším onkologem, aby Vás zkontroloval, udělal kontrolní ultrazvuk, abyste měla jistotu, že bude vše v pořárku a pak mohla v klidu dořešit cystu! Jste-li po operaci, ozařování, může se jednat o lymfedém, ale at máte jistotu, nechte si to zkontrolovat!

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: