Rakovina prsu a mozku

Dobrý den,ctěla jsem se zeptat na problém své maminky, která již dvakrát prodělala rakovinu prsu.První cca v r.2002,druhou v r.2007.Vždy í byl odebrán vzniklý nádor,čili prsa má obě.Nevím, který rok, ale doporučili jí odebrání ženských orgánů,prý aby nebyli též napadeny.Tím by se teoreticky měla další rakoviny snad zbavit.Podstoupila to.Na konci r.2010 ji diagnostikovali rakovinu mozku.Zítra by se měla podrobit zákroku pomocí GAMANOŽE v Praze.Prý po zákroku,který trvá 30 min. pojede sanitkou zpět na Vsetín nebo si jí tam podle reakce a výsledků nechají na pozorování.Má i otok mozku,proto jí dávají Kortikoidy a Inzulín.Prý nebudou odebírat žádný vzorek,je to normální?Jak zjistí, zda je to zhoubné,či ne,když nebudou brát vzorek?Prý se jí během zákroku budou ptát na růz. věci,což chápu.JAKÁ JE ŠANCE NA UZDRAVENÍ?

Odpověď odborníka:

Pokud se jedná o metastázu původního nádoru prsu, pak je šance na úplné uzdravení malá. Ale stav vaší maminky se může na určitou dobu stabilizovat či zlepšit, ale po určité době se může objevit další ložisko. Vzhledem k tomu, že nemám žádné bližší informace, nemohu vám napsat nic bližšího. Nejlepší by bylo přímo požádat o konzultaci s ošetřujícím onkologem.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x