Rakovina slinivky

Dobrý den pane doktore jsem půl roku po operaci žlučníku pořád mám menší bolesti pod žebry na pravé i levé straně a občas bolesti zad.Krevní obraz jaterní testy i ultrazvuk jsou vpořádku jenom se chci zeptat zda při těchto potížích nemůže jít o rakovinu slinivky?

Odpověď odborníka:

Nádory slinivky se mohou projevovat podobnými bolestmi, ale bohužel tento typ rakoviny je velmi obtíže diagnostikovatelný, někdy i po provedení CT vyšetření není nález jednoznačný. Ale na druhou stranu vás mohu uklidnit tím, že tento nádor roste velmi rychle, a pokud máte obtíže již půl roku a byl by to nádor, asi byste již byla po smrti. Ale rozhodně se svěřte vašemu lékaři s vašimi obavami, třeba provede nějaká podrobnější vyšetření.

Poradna uLékaře.cz

  

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: