Rakovina tlusteho streva

Uz tohle pondeli me ceka kolonoskopie vyzni to divne ale uz se ji nemohu dockat podle me jsem nani mel uz jit daleko drive jdu nani hlavne z duvodu ktere zacly nejdrive velmy castou stolici az 5x za den a nekdy i prujmovite stavy a na toaletnim papire byla dva mesice zpet objevena krev chci se jen zeptat je pravda ze muj zivotni styl nebyl zrovna ten nejlepsi a ted tady spituju svedomy a mam jen pred ocima rakovinu tak bych chtel jenom vedet jaka je pravdepodobnost ze me v pondeli nador najdou a nebo si myslite ze byto spise mohla byt funkcni vada ? Posledni dobou se rapidne zhorsila plynatost a zniceho nic me zacne vodovy prujem s krecema ktery po dvou navstevach toalety prestane je me 29 let a muzu rict ze jsem ztoho desne vydesenej moc dekuji za vas nazor s pozdravem Lukas

Odpověď odborníka:

Lukáši, určitě budete po kolonoskopii mnohem klidnější, nicméně je potřeba spíše vyloučit nějaký střwvní zánět, který může být v mladším věku pravděpodobnjší než nádor. Bohužel Vám v tuto chvíli neřeknu, jaká je pravděpodobnost, musíme vyčkat, co se ve střevě nachází. Krev na papíře mohou být i hemoroidy. Pokud bude vše v pořádku, jedná se o funkční poruchu. Držím palce.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x