Rakovina varlat?

Dobry den.Mám levé varle po operaci tříselné kyly tvrde a zmenšené a pravé zvětšené a bolestivé, jedna se o rakovinu?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samotná rozdílná velikost varlat není příznakem rakoviny. Podezřelá jsou nepravidelná hmatná ložiska na povrchu varlete. Diagnóza je dnes založena na vyšetření ultrazvukem. Takže v případě nejistoty je vhodné vyšetření lékařem

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: