Rakovuna prsu a lázně

Dobrý den! Jsem 6 let po ablaci prsu,chemoterapii a ozařování.Protože mám velké potíže (již z dřívější doby) s páteří,žádám o lázně.Mohu mít koupele ve slatinné rašelině a ostatní procedury? Můžu mít jako následek chemoterapie revmatické potíže a artozu kloubů? Moc děkuji za odpověď.Malá

Odpověď odborníka:

Artroza ani revmatické obtíže s chemoterapií nesouvisí. Lázně tedy budete mít nejspíše uznané dle toho, na co je žádáte.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: