Ranní bolest v krku

Před nějakou dobou jsem měla angínu. antibiotika které jsem dostala zabraly jen mi zůstalo pár čepů. Tak jsem dezinfikovala solí s vodou a stopanginem předepsaným od doktorky. čepy už po jisté době neměla jen mi po nich zůstali takové důlky -když to tak nazvu-. Myslela jsem,že už všechno bude v pohodě ale začala jsem se probouzet s malou bolestí, knedlíkem i velkým suchem v krku.To po chvíli odstoupí. vyplivla jsem hleny a knedlík v krku zmizel. Chtěla jsem se zeptat jestli se nejedná o nějaký problém.Jen ještě dodám -spím s mámou v jednom velkém pokoji ale ona má kašel..napadlo mě jestli to nemůže mít souvislost.16 let,Karolína. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Karolíno, těžko takto soudit, máte . li opět bolesti v krku, nebo jiné projevy zánětu, bude vhodné, abyste navštívila vašeho praktického lékaře k podrobnějšímu vyšetření, zkontroluje Vám nález v krku, případně vyšetří CRP z krve a stanoví, zda se jedná o virozu, či bakteriální infekci s nutností opět užívat antibiotika. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x