Řasa chlorella

Dobrý den,jsem v 6 týdnu těhotenství, mám atopický exem a potravinovou alergii. Můj nový ošetřující lékař mi doporučil chlorellu v tabletách, 2x6 tablet denně. Můj přítel je jak posedlý a vše hledá na internetu, četl, že je to nebezpečné v těhotenství a užívat bych to neměla,že vše "špatné" jde do krve a pak k plodu. Někde řasu přímo doporučují. Před otěhotněním jsem jí nikdy nebrala. Může to tedy mně, nebo miminku nějak ublížit? Beru to asi pátý den.Děkuji, Blanka

Odpověď odborníka:

Chlorella v rozumných dávkách plodu neublíží. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: