Re

Dobrý den pane doktore chodím k mému ortopedvi do břeclavi mm operované obě kolena a artrózu obou kloubů přitom v levém koleni mi pořád vytahuje vodu a říká že lepší by byl umělý kloub jsem ale obézní a mám štítnou žlázu při které se přibírá plus ještě artroźu kyčelního kloubu můžete mi poradit jestli s tím mám na opeaci hubnout se mi nedaří je mi 40 let děkuji a mám bolesti obou kolen

Odpověď odborníka:

Aplikaci umělého kolenního kloubu opravdu není dobře věkově uspěchat. Vše zálěží, ale na stavu pacienta a jeho potížích. Pokud dosavadní léčba nevede k efektu a potíže podstatně zhoršují kvalitu život a ortoped k operaci radí, je třeba se k operaci odhodlat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: