Re:

Děkuji za odpověď k : Dobrý den, je mi 17 let a můj penis je malý vím že už o moc neporoste a tak sem narazil na reklamu -> http://xtrasize.cz/ .. vím že se říka že neexistuje nic na zvětšení penisu ale tento produkt mě zaujmul i tím jak kladně popisovali zákaznící na webu . Chtěl sem se zeptat na váš nazor jestli je to možné a jestli to nemá nějaké vedlěší učínky píšou že 100% bezpečné ale tomu se mi nechce věřit, děkuji za odpověd Zdroj: http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/penis-67228 -------- a chtěl sem se ještě zeptat, asi to nebuud kupovat ale kdyby někdy třeba za pár let sem to zkusil nemá to žádné vedlější učinky nebo nebudu mít nějaké potíže nedojde k třeba k deformaci ...

Odpověď odborníka:

Není zač. Ve Vašem věku může ještě dojít k dalšímu přirozenému růstu.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x