Re.antikoncepce

Psala jsem : Dobrý den prosím o radu s výběrem antikoncepce , je mi 39 let a začali mi padat vlasy ,užívám HA Lindynette20 a je mi doporučena změna HA od kožního lékaře,mám začít užívat antikoncepci s antiandrogenním účinkem ,je nějaký druh HA ze řady s velmi nízká dávka EE 20-15 ug s tímto účinkem. Pokud ano prosím o přesné názvy těchto HA. Popřípadě jakou jinou HA by jste mi v mém věku doporučil na můj problém. Předem moc děkuji Hana ODPOVĚDĚL JSTE MI Bohužel antikoncepce s antiandrogenním účinkem má i vyšší risiko trombóz,je to například nyní v tisku probíraná Diane 35 na vašem místě bych pravděpodobně zvolit nitroděložní tělísko Mirena,které je spolehlivé a zavádí se na 5 let. Prosím o radu Tělíska nesnesu taktéž kroužek-nesnesu nic cizího v těle, mám na mysli tabletovou formu třeba například HA s drospirenonem ,které se užívají v cyklu 21+7 z důvodu posouvání menstruace na ceně nezáleží hlavně nějakou lepší,ale neúplně drahou. Žádné jiné zdravotní problémy nemám-vše v pořádku. Předem moc děkuji Hana

Odpověď odborníka:

Velmi dobré zkušenosti jsou s Yadine,je to balení po 21 tabletách,a potom je 7 denní pauza bez tablet,které u jiných druhů stejně neobsahují účinnou látku. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: