Re:nález

dobrý den pane doktore a děkuji za ne zrovna potěšující zprávu.ještě jednu otázku,pravděpodobně na rovině hypotetické.na základě mých vyšetřeních o kterých jsem psal,na jakou míru je pravděpodobné,že se jedná o rakovinu.děkuji Jaroslav M.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jaroslave! Na dálku nechci spekulovat o Vašem stavu, nikdy jsem Vás neviděl ani nevyšetřoval. Nelze vyloučit, že jde o rakovinu, podstata procesu může být ale odlišná. Zachovejte klid, věřte si a vyčkejte výsledků biopsie.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Články: Pásový opar: samoléčba v 5 krocích
Pásový opar je virové...
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Artróza versus artritida
Články: Artróza versus artritida
Pacienti s bolestmi kloubů...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: