Re:přilepená předkožka

Všiml jsem si, že když stáhnu předkožku tak u konce žaludu je jak kdyby přilepená. Jak se to dá léčit, abych nemusel jít na obřízku , nějaká mast nebo něco podobného? Děkuji za odpověď Odpověď odborníka: Teoreticky ano. Záleží ale na konkrétním lokálním nálezu. Kortikoidní mast by mohla pomoci. Dobrý den, kdyby náhodou ta mast nepomohla tak bych musel jít na obřízku nebo na jinou operaci?

Odpověď odborníka:

Ano, potom by to chtělo nějaký operační zákrok. Žalud, který není volný zvyšuje riziko vzniku nádoru penisu.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x