Reakce

...dobrý den pane doktore. děkuji za včerejší odpověd. Ale ještě bych se otázal ohledně léků na potenci. Píšete, že Viagra je vyloženě jen na erekci. Já spíš hledám léky na zlepšení a zvýšení libida a vůbec sex. apetitu. Abych byl rychleji "hotový" " jde mě to se strašným usilim a za dlouhou dobu po té těžké nemoci" a hlavně když už se "udělám" tak právě mám hodně slabé libido!! Jsou ještě nějaké další účinné léky na to Libido krom toho Yohimbinu? A pomůže to i na mojí slabou imunitu po rakovině varlete? Mám přítelkyni a chtěl bych sex. žít! Děkuji ( nebo co by mě doporučil sexuolog, kdybych se na něj obrátil )? Děkuji Petr

Odpověď odborníka:

Nejsem si jist, jestli jsem Vám doporučil hormonální vyšetření. Existují i další tzv. afrodisiaka, ale jejich účinek není medicínsky potvrzen. Vaše potíže by mohly vycházet i s podvědomého strachu nebo ostychu po léčbě rakoviny. Takováto stigmata se u pacientů také mohou vyskytnout. Promluvte si také s partnerkou, ať na Vás sexuálně působí tak, jak se Vám to líbí nebo dříve líbilo. Do sexu se nenuťte za každou cenu. Jestliže máte normální hormony a výše zmíněné rady nezaberou, tak by mohla obstát sexuologická léčba.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x