Reakce na léky

Dobrý den, od pátku 18.5.2012 beru Condrosulf 800 + Diclofenac Duo 75mg ohledně patelofemorální poruchy (kolen)... zároveň však beru Xyzal jelikož mám alergii na pyl z trav a momentálně to bez léků nejde... od soboty večer se mne začala držet alergická rýma (trochu pomáhá sprej do nosu na alergii) a dnes už se mi začala objevovat krev na kapesnících... Dočetla jsem se že Diclofenac Duo může způsobovat alergickou rýmu, je tedy možné že zároveň ruší účinky Xyzalu? Případně mám navštívit lékaře z alergologie nebo z ortopedie? Děkuji za odpověď a hezký den

Odpověď odborníka:

Všechny léky mohou vyvolat alergickou reakci. Na vašem místě bych léky na kloubní potíže vynechal, informoval bych lékaře. Po odeznění alergie volit po domluvě s lékařem jiné léky.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: