Reakce na odpověď

Pokud mě jenom utřenou ruku do pěřiny a po té době to teprve udělal jaká je možnost otěhotnění? Děkuji ...

Odpověď odborníka:

Možnost otěhotnění Vámi popsaným způsobem je dosti mizivá. Asi bude však lepší když si pořídíte spolehlivou antikoncepci, budete mít pak po takových starostech ...

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: