Reakce poradny

Dobrý den Již několik dní čekám na Vaši odpověd reagující na můj dotaz (antikoncepce-vedlejší účinky a endometrioza).Dnes sem obdržela Vaši odpověd a byla jsem velice zklamaná,jelikož Vaše reakce se týkala chron.únav,syndromu a smou otázkou neměla nic společného.Doufám že došlo jen k omylu z Vaší strany a napravíte jej. předem děkuju. paní Martina

Odpověď odborníka:

dobrý den, omlouvám se, hledala jsem v poradnách,kde jsem odpovídala Váš dotaz,bohužel neúspěšně.pravděpodobně Vám odpovídal kolega nebo kolegyně.navíc se mi nezobrazí celý dotaz,jen jeho část, abych Vám mohla odpovědět sofistikovaně, tak ta část nestačí.nezlobte se , obraťte se přímo na lékaře,který Vám odpovídal nebo mi pošlete celý dotaz ještě jednou.děkuji

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bechtěrevova nemoc
Články: Bechtěrevova nemoc
Bechtěrevova choroba neboli...
Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Články: Rakovina plic a CHOPN: rozdílné choroby se stejnými příznaky
Plicní nádory jsou smutným...
Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Články: Vysoký nitrooční tlak nemusí znamenat zelený zákal
Přestože vysoký nitrooční...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Roupy
Články: Roupy
Roupy, oxyuriáza neboli...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Články: Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Průjem máme párkrát do roka...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: