Recidivující eroze oka

Dobrý den,mám už asi rok a půl problémy s vracející se erozí oka,měl jsem kvůli tomu už několikrát nemocenskou,beru kvůli tomu téměř neustále antibiotika(masti) a dělá mi to problémy v práci.Laserová operace,která je mi doporučována,je drahá a pojištovna (205) ji neproplácí,prý musí existovat i jiné alternativy,ovšem nedokázali mi říct jaké.Oční lékařky,se kterými jsem mluvil,jiné možnosti než laser nezminovaly.Není opravdu nějaký jiný zákrok,hrazený pojištovnou?Předem dík za případnou odpověd,Pavel.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, toto specifické tema bohužel nezodpovím na místě, musel byste se obrátit přimo na pojištovnu a nebo pojištovnu změnit na takovou, která váš výkon proplácí. Já osobně bych vám ale doporučila obrátit se na kliniku www.gemini.cz , kde pracuje odborník (MUDr. Stodůlka) , který se přímo touto problematikou podrobně zabývá nebo do FN Brno: http://www.fnbrno.cz/nemocnice-bohunice/ocni-klinika/laserove-a-refrakcni-centrum/t1940 . Dokonce na stránkách kliniky Gemini je odkaz na pojištovny, se kterými tato klinika spolupracuje, viz http://www.gemini.cz/cz/pojistovny/ . Ta vaše mezi nimi je, což je nadějné.....ale chce to upřesující info. Objednejte se tam na vyšetření (lze i online) a určitě se vám dostane nejen vyšetření, ale i informací ohledně plateb pojištoven a podobně. Vezměte s sebou všechny výsledky vyšetření, co máte! Snad jsem vám trochu pomohla :o) . Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: