Recidivující nachlazení

Mám dotaz.od začátku letošního roku jsem byl přeléčen na chřipku či angínu sedmery atb.stále se necítím ve své kůži.atb zabraly tak na měsíc pak se to vždy vrací.jsem kuřák měl jsem strach že mám chronickou bronchitidu,nic méně RTG a následné spiro vyšlo v pořádku.doktorka mě ubezpečuje že se nejedná o nic závažného,a vykašlávané hleny jen po ránu přisuzuje kuřáckému kašly.nic méně pořád se mě drží nějaké nachlazení stále zarudlé mandle.byl mi brán vzorek tkáně z nosu k histologii výsledek zbytnělá tkáň.poslední dobou při hlubokém kašly cítím v puse šílený zápach.závěr u své dr.jsem prý alergik.ale tam mi prostě nesedí ty hleny a následný zápach.děkuji za konzultaci

Odpověď odborníka:

Miroslave, vyzkoušel bych náběr krve na plicní chlamydiózu. Zkuste to prodiskutovat s vaší lékařkou. Hezký den. Dr. Krákora M.

MUDr. Martin Krákora
MUDr. Martin Krákora

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktický lékař pro dospělé, Klášterec nad Ohří

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: