Recidivy genitánlího oparu

Dobrý den, o Vánocích se u mi objevil genitální opar, k doktorovi jsem se dostala asi až za 14 dní. Ten mi předepsal herpesin, nějaký druh tabletek, které se zaváděly do pochvy (bohužel jsem si nezapamatovala jméno) a také jsem prováděla výplachy. Opar odezněl asi za týden, ale od té doby se pořád necítím v pořádku, pociťuji svědění a občasné pálení. Na konrtole mi lékař řekl, že se jedná pouze o podráždění, ale vůbec se to nelepší. Nevím, jestli se jedná o recidivy oparu (jedná se pouze o zarudnutí a vytvoření malých červených teček). Když místa potřu tea tree oilem a namažu kalciovou mastí, tak za dva dny zmizí, ale za nedlouho se zase objeví. Myslím, že to začíná mít vliv i na mou psychyku a bojím se, že už nebudu moct normálně sexuálně fungovat. Nevím, co s tím mám dělat, děkuji moc za radu.

Odpověď odborníka:

Tak jak to popisujete se o opar jednat nebude,ten vypadá zcela jinak navštivte kožní oddělení tam nepotřebujete doporučení k stanovení diagnozy doporučení a nasazené léčby,aby vás to iž neobtěžovalo.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: