Reflux jícnu

Dobrý den, mám diagnostikován reflux jícnu, hiátovou hernii a lehkou gastritidu žaludku. Užívám Venter, jelikož plánujeme rodinu. Tráoí mě občas pocit knedlíku v krku, poslední dobou i silné pálení na hrudníku a bolesti a zarudnutí v krku. Poradili mi užívat Bílinskou kyselku. Zajímalo by mě, zda se vždy při pálení žáhy jedná o překyselení žaludku a zda je vhodné to řešit i třeba zásaditou stravou. Je možné trpět na pálení žáhy z překyselení žaludku (třeba i 24 hod. denně) a zároveň mít velmi zásaditou moč? Dle testovacích proužků se totiž má moč pohybuje až někde kolem pH 8. Děkuji za informaci.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pálení žáhy samozřejmě můžete neutralizoval zásaditou stravou, nedoporučuje se však nadměrné pití mléka. Co se moči týče, je to samozřejmě možné, aby byla také zásaditá. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: