Rehospitalizace

Dobrý večer již dva roky užívám léky rivotril a risperidol po léčbě na psychiatrii v Dobranech. Ale pervitin užívám denně a mám slysiny. Slyším hlasy dvou lidí kteří jdou semnou všude kam jdu já. Už jsem na pokraji zhroucení. Slyším pořád dva hlasy ženy a muže. Vše co dělám komentují a nadávají když se jim něco nelíbí. Jsou slyšet když je zapnuta televize nebo rádio. Vím že se mi to vrátilo zpět že je asi nutná rehospitalizace. Prosím o radu zda se mám jít léčit či nikoliv.

Odpověď odborníka:

Milá Soňo. Závislý člověk je nemocný samotnou závislostí. Je třeba požádat o detox anebo o jakoukoliv odvykací léčbu.Ideální bude,když se přihlásíte sama.Je ovšem nutno přesvědčit samu sebe,že jsem pouze závislá:-( Být závislý a užívat léky je hrůzostrašná varianta. Konejte teď hned. Držím Vám palce. Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Masáž srdce je při první pomoci důležitější než umělé dýchání
Pozor na škrkavky!
Články: Pozor na škrkavky!
Škrkavka dětská, latinsky...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: