Rekonvalescence zloutenky a neurol

Dobry den, chci se zeptat, jestli se v prvních 6 mesicich po prodelani zloutenky smi uzivat lek neurol. Jako kontraindikace se u neurolu uvadi "zevazna nedostatecnost jater". Vim ze to je asi na konzultaci s vlastnim lekarem, ale rada bych to vedela orientacne. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Terezo! Stejný kabát nepadne všem a po prodělané infekci se játra různých lidí vzpamatovávají různě dlouhou dobu. 6 měsíců by měla být dostatečná doba...

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
Vyšetření prsu
Články: Vyšetření prsu
Vyšetření prsu je základní...
Jaký vliv má alkohol na krevní cukr? Odpovídá MUDr. Jana Urbanová
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: