Remineralizace zubů

Dobry den. Mam dotaz ohledne mych zubu. Leze mi dolu zubni sklovina asi na trech zubu vepredu. Zuby si cistim kvalitnim kartackem a zubni pastou. Muzete mi prosim poradit, jak zabranit, aby se to delo dal a zda existuje nejaka zubni vypln nebo neco, aby tu slezlou sklovinu zaplnil? Je mi 24 let a docela mi to vadi. Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, i když není snímek ostrý, domnívám se, že se jedná o zubní kazy. Kvalitní kartáček a pasta nezamezí zubnímu kazu. Budete muset zlepšit techniku čištění chrupu. Spousta lidí bez odborné instruktáže od dentální hygienistky dělá v čištění mnoho chyb. Důkazem jsou právě kazy. Řešení je prosté. Objednejte se k Vašemu stomatologovi na sanaci kazů. Zde doporučuji kompozitní výplň. S přáním pěkného dne Václav Manhart

MDDr. Václav Manhart
MDDr. Václav Manhart

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Zubní centrum U smile

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: