Remood nežádoucí účinky

Dobry den dostal sem na uzkosti remood beru ho prvni 2dny pul tablety a je my hrozne zle pali me oci hlava me boli nevolnost a spatne mysleni nevim zda mam pokracovat v lecbe jsem hrozne spatny z toho.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Paroxetin neboli Remood firmně, prakticky žádné vedlejší učinky nemá, někdy zpočátku lehká nevolnost, ale spíš se jedná o sugesci, doporučoval bych vydržet 4-6 týdnů event. se domluvit s lékařem s pozdrave, MUDr. Miroslav Sekot

MUDr. Miroslav Sekot
MUDr. Miroslav Sekot

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Hélio - centrum pro duševní zdraví

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: