Remood - panická úzkost

Dlouhodobě užívám Remood, nyní 1/4 denně, po komplikovanějším životním období se mi náhle zhoršil stabilizovaný stav. Stačí jen navýšit např. na půlku denně? Obávám se počátečního zhoršení stavu - jako to bylo v začátku užívání. Děkuji, R.J.

Odpověď odborníka:

Milá paní Radko, určitě nezůstávejte se svým zhoršením stavu sama, co nejdříve vyhledejte svého ošetřujícího psychiatra, rozhodne o optimalizaci Vaší léčby,.Možná Vám pro přechodnou dobu přidá anxiolytika.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: