Rentgen

Dobrý den, byla jsem před 2 dny na rentgenu kvůli tomu, že jsem se praštila do zad. Ptali se mě jestli nejsem těhotná a já řekla že ne, protože beru prášky. Ale dopoledne po rentgenu jsme začala krvácet.Je možné že by to mohl být samovolný potrat?děkuji mockrát

Odpověď odborníka:

Pokud berete pravidelně antikoncepci, je pravděpodobnost potratu naprosto mizivá. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: