Rentgen

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat byla jsem minulý týden na rentgenu zad,a v pondělí jsem se dozvěděla že jsem těhotná tak 4-5týden.Paní doktorka mě ujiš´tovala že plod bude v pořádku že je to začátek a kdyby byl plod poškozený že samovolně potratím.Ale mám velký strach že o to přijdu a kdyby ne tak že bude dítě nemocné.Chtěla bych znát váš názor děkuji předem.

Odpověď odborníka:

dobrý den, Vaše lékařka má plně pravdu.v této fázi je opravdu plod ve fázi vše nebo nic.tj pokud je vše v pořádku, plod bude v pořádku, pokud není v pořádku,potratí se.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: