Rentgen a případné těhotenství, bude mít následky?

dobrý den, chtěla bych se zeptat na problematiku rentgenu v těhotenství. 9 den cyklu jsem podstoupila rentenové záření při rentgenování plic mého syna (musela jsem ho přidržovat). Právě jsem 30 den cyklu a menstruace se zatim nedostavila a test je negativní. Jak by mohl rentgen ovlivnit vývoj plodu a je vůbec možné abych těsně po mestruaci otěhotněla?děkuji Lena

Odpověď odborníka:

Dobrý den, otěhotnění je poměrně nepravděpodobné a riziko pro plod by zde jistě bylo ale nijak výrazné.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: