Rentgen ledvin

Dobrý den, mám chronický zánět močového měchýře, ale nyní mám i bolesti v bedrech. Můj urolog mě chce poslat na rentgen ledvin ale naplánoval mi to v době kdy bych měla mít menstruaci. Chtěla bych si kvůli tomu menstruaci oddálit hormonálními tabletami Norethisteron, abych na to vyšetření mohla jít v plánované době. Ptám se jestli to nevadí, jestli mi to nemůže nějak uškodit. Děkuji předem za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, norethisteron určitě při testech nevadí. Počítejte raději s tím, že budete po norethisteronu více zadržovat vodu, než jste zvyklá např. před menstruací. Můžou se objevit i otoky.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: