Rentgen ledvin,cystoskopie

Dobrý den,po opakovaném zánětu moč.měchýře mám půl roku bakterie v moči.Přeléčeno 4x antibiotiky.Rentgen ledvin nebyl proveden pro moji alergii na jod-IVU prý se musí v mém případě provést při hospitalizaci.Cystoskopie nebyla provedena pro přítomnost bakterií.Ptám se,mohou mi tato vyšetření provést při hospitalizaci v Nemocnici Sv.Anny?Případně cystoskopii v malé narkoze?Můj lékař má jiný názor,než ten,který mi doporučil hospitalizaci.Není to už v mém věku zbytečné,podstupovat obojí vyšetření?Užívám brusinkové preparáty,D-Manosu.piji urologocké čaje,hygienu dodržuji.bolesti nemám,jen ty bakterie v moči.Jedná se o přítomnost escherichia coli a Enterococcus faecalis.Jaký je váš názor na doplněk stravy URIVAC-doporučeno mojí alergoložkou.Jsem ze všech informací trochu zmatená,prosím,poradte mi.Děkuji vám předem.Milena.

Odpověď odborníka:

Vyšetření samozřejmě za hospitalizace mohou být provedena. Doporučovala bych před dalšími zákroky provést kultivační vyšetření cévkované moči, aby se zjistilo, zda se jedná skutečně o infekci v močových cestách nebo jen kontaminaci z povrchu kůže při močení. Pak by se teprve mělo rozhodnout, zda jsou další zákroky nutné. Potravinové doplňky můžete užívat.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: