Rentgen páteře

Dobrý den, dnes jsem byla na masáži zad. Dnes jsem tam byla podruhé. Mám hodně ztuhlá záda. Hned poté jsem šla na rentgen. Chtěla jsem se zeptat, jestli rentgen po masáži zad může nějak uškodit? Začalo mě potom totiž pálit na hrudníku, mám tam i takový divný pocit, tak nevím jestli to je po té masáži (kvůli masážnímu gelu se ptám).

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rentgen po masáži zad vadit nemůže. Spíše bych opravdu věřil reakci po masáži samotné.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x