Rentgen po očkování

Možná je můj dotaz směšný, ale chci se zeptat, zda nevadí, že jsem byla na rentgenu krční páteře 14 dnů po aplikaci vakcíny proti HPV virům (Silgard) - 2. dávka. Děkuji za odpověď. S pozdravem Monika

Odpověď odborníka:

Paní Moulisová, chápu Váš dotaz, je lépe se zeptat, než být v nejistotě. Rentgenové vyšetření krční páteře nebude mít na účinnost očkování žádný vliv. Přeji hodně zdraví.

MUDr. Hana Ševčíková
MUDr. Hana Ševčíková

Specializace: Vakcinace a cestovní medicína

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: