Resekce mp pliky

Dobrý den, Tak nakonec jsem prý nic neměl s menisky a napsali mi do papíru že prý "menisky SPÍŠ -" to znamená, že si nejsou 100% jistý? A dále bych se chtěl zeptat jestli už bude nějak poznamenáno koleno v mém sportovním životě, jestli je nějak oslabeno a jaký to má na to celý vliv? Děkuji předem na shledanou

Odpověď odborníka:

Otázku jste položil velmi neúplně. I když jsem si přečetl všechny vaše dřívější otázky i odpovědi na tuto otázku, její znění, se odpovídá obtížně. Při artroskopii se zjišťuje nález vždy velmi precisně. V medicině, ale nikdy není jisté nic na 100%. Pokud byla artroskopie negativní nemělo by být koleno nijak postiženo a po jisté době od artroskopie, podle provedeného výkonua nálezi kolena po nzákroku obvykle po 6 až 10 týdnech je sportovaní vhodné.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: