Retinitis pigmentosa

Mám oční onemocnění "retinitis pigmentosa" a nyní mám již nějakou dobu potíže s erekcí. Viagru kvůli tomuto onemocnění zřejmě použít nemohu, mohli by jste mi prosím poradit nějaký jiný stejně účinný lék o ktrerý bych si pak řekl mému lékaři? Děkuji. Jiří

Odpověď odborníka:

Viagra a jí podobné preparáty opravdu nebudou vhodné. Bohužel nevím o preparátu stejně účinném, s jiným mechanismem účinku- aby se nejednalo o kontraindikaci k Vašemu onemocnění.
Zkuste se nicméně domluvit např. na urologii.
Držím palce.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: