Retroplacentární hematom

dobrý den..jsem ve 12 týdnu těhotenství a začala jsem krvácet..udělal se mi hematom pod placentou a proto prý krvacím..nechtějí mě zatím pustit z nemocnice..miminko zatím bojuje..jakou mám šanci miminko donosit..děkuji za odpověd..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těžko lze na dálku stanovit pravděpodobnost zdárného dokončení těhotenství, záleží na velikosti hematomu, jeho umístění a podobně. Bohužel tedy nemůžete ode mě očekávat odpověď, pokud vám vůbec někdo alespoň nějaké informace může dát, jsou to vaši ošetřující lékaři.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: