Revize a otěhotnění

Dobrý den, v listopadu 09 jsem podstoupila revzii dělohy (zmlk.těho.9tt), v lendu jsem znovu otěhotněla a v dubnu 10 jsem musela znovu na revizi (zmlk.těho.6tt). Dostala jsem teploty a musela jít znovu na revizi (prý kvůli sraženinám), doktor mi řekl že proběhly změny na sliznici(tomu moc nerozumím)..Nyní jsem po menstruaci, ale mám bolesti v pravém podbřišku a nažloutlý výtok s kyselým zápachem..je to normální? mohou mít ty poslední revize vliv na mé další těhotenství? děkuji..

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těžko říci, zda revize mohou mít vliv na další těhotenství, byly ale nutné. S vlivem revizí bych se ale příliš netrápila, spíše by mě zajímalo, proč potrácíte v časných stadiích těhotenství. 2x ještě není tak mnoho, ale kdyby se to náhodou stalo i potřetí, žádejte na gynekologovi podrobné vyšetření - genetiku, hematologické vyšetření /hlavně kardiolipinové protilátky a mutace srážení krve - Leyden a podobně/ a endokrinologické vyšetření (často dělá problémy např. porucha funkce štítné žlázy)! Je to ve vašem zájmu. Info najdete např. zde: http://www.lupusinky.estranky.cz/clanky/tehotenstvi-a-lupus/spontanni-potraty-u-systemovych-onemocneni_ . V současnosti výtok s kyselým zápachem rozhodně normální není, určitě co nejdříve jděte ke gynekologovi na vyšetření!!!! Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: