Rezidua

Dobrý den paní doktorko. Po samovolném potratu a následné revizi dělohy mi byly zjištěny rezidua. Je nutné provést další revizi nebo se to z těla samo nějak vypudí? Nehrozí infekce? Prosím vás, za jak dlouho po revizi dělohy můžu jít do práce? Všude se píše o šestinedělí. V práci manipuluji s těžkým materiálem. Děkuji za odpovědi.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,rezidua po výkonu být mohou a pokud se sama neodloučí, musí se bohužel opět na revizi. Co se týče pracovní schopnosti záleží dost na každé ženě zvlášť. Máte nárok na 14 dní neschopnosti, cca 6tý se sprchovat, nekoupat, neužívat tampony, styk cca 14 dne ne.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: