Rh faktor v těhotenství

Dobrý den, Měla bych dotaz ohledně negativního Rh faktoru. Mám krevní skupinu 0 Rh-, v prosinci jsem v 7tt těhotenství spontánně potratila a nyní jsem znovu těhotná v 15tt. Po potratu mi nebyl aplikován imunoglobulin a kontrolu protilátek mi u gynekologa mají provést až ve 28tt. Mám strach, aby miminko nebylo nějak ohroženo, mám apelovat na lékaře, aby mi kotrolu provedl dříve, nebo je to standardní postup? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Je to zcela standardní postup, dříve stanovovat hladinu protilátek nemá cenu, nemějte obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x