Ribomunyl a těhotenství

Dobrý den, ráda bych měla druhé dítě, ale beru ribomunyl. Musí se léčba vysadit před plánovaným početím? Děkuji, Lenka W.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, těhotným a kojícím ženám se tento přípravek nedoporučuje, resp.mohou přípravek užívat jen jsou-li pro to zvlášť závažné důvody. Doporučuji tedy konzultaci s ošetřujícím gynekologem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: