Řídká stolice

Mám dotaz ohledně řidší stolice. Před cca. týdnem jsem bral vyšší množství prášků Ataralgin a od té doby mám problémy se stolicí. Při řidší stolici jsem si vzal endiaron a černé uhlí. Pomohlo, ale vše se cca po 5 dnech vrátilo zpět. O co se může jednat, může to být od používání toho ataralginu ??? Děkuji předem za zodpovězení mého dotazu.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Petře, průjem nepatří mezi nežádoucí účinky Ataralginu. Přičin Vašich obtíží může být celá řada, doporučuji Vám vyšetření Vaším praktickým lékařem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: