Řídká stolice.

Poslední dobou (tak 4-5 dní) mě trápí řídká skoro až vodová stolice. Na záchod mě to nutí 3-5x denně. Zezačátku jsem myslel že mě to přejde, ale postupem času měto začíná více zneklidňovat. Před Vánocema jsem držel dietu kvůli cvičení a během vánoc jsem se cpal co to šlo. Chtěl bych se zeptat jeslti to může být náhlou změnou stravy, nebo nadměrnou konzumaci vody a proteinoných nápojů, nebo bude lepší návštěva lékaře. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Vážený pane Honzo, může se jednat o kteroukoliv ze zmíněných příčin. Doporučuji Vám podstoupit vyšetření praktickým lékařem a gastroenterologem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gastroskopie
Články: Gastroskopie
Gastroskopie nebo jinak...
Artritida a pásový opar – spojení skrze léky
Články: Artritida a pásový opar – spojení skrze léky
Zvyšují preparáty léčící...
I muži mají svoje dny aneb Jak udržet testosteron pod kontrolou.
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Cukrovka krade chuť k milování. Jak touhu vrátit zpět?
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Mimoděložní těhotenství - noční můra každé ženy
Články: Mimoděložní těhotenství - noční můra každé ženy
Mimoděložní těhotenství je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x